Puerto de Mogán

Ett lugnt fiskekvarter på södra Gran Canaria

Den mysiga fiskebyn på södra Gran Canaria har kvar sin genuina charm. Den enastående arkitekturen bildar en fin kontrast till parkerna fulla av blommor och broarna som löper över kanalerna med havsvatten. Väl på stranden kan man inte motstå att lägga sig i solen eller ta ett dopp. Det lugna vattnet gör dessutom Puerto de Mogán till en perfekt destination om du reser med barn.

Minnesvärd semester i solen

Puerto de Mogán är en av Europas destinationer som har flest registrerade soldagar per år. Det förklarar invånarnas optimism, lugn och glädje – en positiv livssyn som även smittar av sig på turisterna. Att komma hit och strosa i den gamla stadsdelen eller sola intill vattenbrynet ger en oförglömlig upplevelse i klass med idylliska semesterminnen från barndomen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045