Playa del Inglés

Semester med roliga aktiviteter för hela familjen

Playa del Inglés på södra Gran Canaria är den perfekta platsen för en aktiv semester: ett idealiskt ställe för strandpromenader och kajakpaddling. En bra plan för de mest aktiva är att hyra jetski på förmiddagen, äta på en av restaurangerna på strandpromenaden och göra en eftermiddagsutflykt till Maspalomas sanddynor med hela familjen. Och om det finns energi kvar, sedan gå ut på ett av de kända diskoteken.

Strandbarer och aktiviteter på stranden

Stranden är en perfekt plats för att bada och sola, men också när du vill ha något att dricka i en av strandbarerna medan de minsta leker i sanden hela dagen. Barnen håller sig också sysselsatta tack vare de aktiviteter för barn som många hotell anordnar och de temaparker som finns i området. I Playa del Inglés finns det också utflykter att anmäla sig till om man vill lära känna Gran Canaria bättre.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045