Corralejo

Semester i La Olivas oförglömliga landskap
Corralejo ligger på norra Fuerteventura, mitt emot den lilla ön Lobos, vars tydliga siluett i horisonten utgör en del av landskapet. Du kan åka till Lobos från Corralejos hamn, där det också går båtar till Lanzarote. Den marina miljön i Corralejos gamla stadsdel är perfekt när du vill strosa omkring och ta ett glas vin och avnjuta en god fiskrätt på någon av restaurangerna.
Surfing och kitesurfing vid internationella restauranger
Om du vill komma i form finns det inget bättre än surfing och kitesurfing. I Corralejo är förhållandena perfekta och därför finns det många platser att utöva surfing och kitesurfing på. Och nära den vita sandstranden ligger kaféer och restauranger där du kan hämta ny energi. Vad gäller boende finns allt från olika typer av hotell till lyxvillor som gör att turisterna får en fantastisk upplevelse.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Respektera och sköt om de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
Etiketter
Etiquetas
4
9
262
262
10045