Torviscas

Allt nöje på en plats

Den är ansedd att vara den turisttätaste stranden på Teneriffa, dess utbud är också ett av de bredaste på ön då det finns flertalet duschar, övervakningsställen, räddningstjänst, toaletter, restauranger och strandbarer, detta har gjort att den tilldelats den Blå flaggan.

En lättillgänglig strand

Den är perfekt för både idrottsutövare som är ute efter vattenaktiviteter, och de som vill ta sig en drink i sanden då vattnet är lugnt tack vare skyddet från vågbrytaren. Dessutom är den en av de 12 stränder som definierats som handikappvänliga av Teneriffas kommun då den har handikapplatser på parkeringen, ramper och trägångar på stranden för personer med nedsatt rörlighet.

Length
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045