Playa del Duque

En dag med strand och shopping

Med sitt otroliga turkosfärgade vatten och den gyllene sanden, är Playa del Duque perfekt för att njuta av ett bad under en fantastisk dag på stranden i sällskap med hela familjen. Den är belägen vid Costa Adeje på södra Tenerife, och omges av en strandpromenad som förenar den med åtta andra stränder i närheten och här finns några av de exklusivaste hotellen på Kanarieöarna. När de minsta i familjen har kul med att bygga sandslott, kan de vuxna shoppa i de exklusiva butikerna i närheten. Det finns ett stort antal barer och restauranger och ett utmärkt gastronomiskt utbud.

Spektakulära solnedgångar

Playa del Duque erbjuder sina besökare alla tänkbara bekvämligheter, och utmärkelsen Blå Flagg garanterar den utmärkta kvaliteten på såväl vattnet som serviceutbudet. Besökarna har tillgång till duschar, toaletter och omklädningsrum, uthyrning av solstolar och parasoll samt parkering bara några meter från stranden vilket bidrar till en bekväm och trevlig vistelse. Det finns något särskilt med en promenad vid skymning tack vare de spektakulära solnedgångarna, och det är det bästa sättet att såväl koppla bort som av. Det är en perfekt plats för de som älskar sol, hav och närheten till en turistort på högsta nivå.

Längd
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045