Playa de San Juan

Lugnt vatten och i lä från vind och vågor

Playa de San Juan ligger vid orten Guía de Isora på västra Tenerife, och eftersom den är belägen invid fiskehamnen och en vågbrytare är vattnet lugn och i lä från vind och vågor, vilket gör stranden till ett mycket populärt alternativ för såväl turister som lokalbefolkning. Runtomkring stranden finns det mindre bebyggelser och områdets lugn gör stranden till en av favoritstränderna för de som vill njuta av en perfekt avslappnande dag oavsett årstid. Invid den finns en strandpromenad med massvis av caféer och restauranger där man kan smaka av den bästa gastronomin invid havet.

Perfekt för hela familjen

Tack vare det lugna vattnet och det kompletta utbudet av bekvämligheter, har denna strand varit utmärkt med Blå Flagg sedan 2012. Därmed har de som besöker Playa de San Juan möjlighet att hyra såväl parasoll som solstolar och dessutom finns parkering, toalett, duschar och anpassat tillträde för rörelsehindrade, ett komplett bekvämlighetsutbud avsett för en mycket behaglig upplevelse. Det finns även ett turistkontor som erbjuder all information som kan tänkas för området och ön.

Längd
300
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045