Playa de Punta Larga

En mycket familjär strand i Candelaria

Mellan stränderna La Arenita och Las Arenas ligger den 60 m långa Punta Larga. De tre tillsammans har en längd på 230 m och fungerar för löpning med havsutsikt. Då vulkansanden har rullsten och klappersten rekommenderas att använda badskor, även om man också hoppa i direkt från en plattform på 35 m. Stranden har en vågbrytare för att barn och äldre ska kunna bada säkert. Denna strand är normalbefolkad förutom på sommaren.

Mörk sand och turkost vatten

Till Punta Larga kan man ta sig enkelt till fots eller via en rullstolsramp genom strandpromenden som löper parallellt, där finns fullt av restauranger. Man kan också åka kollektivt eller ta bilen och parkera på parkeringen vid Avenida Marítima. En perfekt strand för de som vill sola i sanden eller på trädäcken som tillverkats i detta syfte. Det är definitivt en strand för en heldag med alla möjliga bekvämligheter då det i den centrala delen finns en kiosk, toaletter och omklädningsrum.

Längd
60 m
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Lugnt vatten
Localidad
Candelaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
1
9
262
10045