Playa de los Patos

En paradislik nudiststrand på Teneriffa

Los Patos är en nudismmyt på Kanarieöarna. Stranden ligger i La Orotavas vackra dal med Teide i bakgrunden. På sommaren och vid lågvatten sprider den vulkaniska sanden ut sig, på samma sätt som på Fuerteventura, och stranden blir norra Teneriffas bredaste strand. Då blir vågorna ofta lugna, och det finns inget som att bada i det rena och uppfriskande vattnet mitt i den orörda naturen. Tänk dig ett paradis.

Stranden med mest vulkanisk sand på Kanarieöarna

Stranden ligger i El Rincón i ett skyddat landskap på två miljoner kvadratmeter med bananträd och tre andra fantastiska stränder. Trots den svåra framkomligheten är det värt att komma till den varma sanden, tystnaden, avskildheten, det majestätiska berget och utsikten över turistsamhället Puerto de la Cruz, som ger en stark kontrast. Om havet dessutom har dragit sig tillbaka finns det stora ytor att upptäcka och promenera på, och vattensamlingar att plaska i, vilket kompenserar resan hit.

Längd
1 km
Sin vigilancia
HBTQ
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
1
9
262
10045