Playa de La Nea

En av Rosarios vackraste stränder

Denna nyligen omgjorda strand ligger i Radazul och anses vara en av de bästa stränderna i kommunen Rosario. Troligtvis för sin längd på 280 m och bredd på 25 m och svarta sand kantad med växter. Hela landskapet i sig, berget bakom, ljuset, det rena vattnet och vågbrytaren för att göra badet säkrare, är något som tilltalar invånare och turister som är i Santa Cruz de Tenerife, då den ligger nära. Den är fantastisk för löpning med havsbris.

En utrustad strand

Renoveringsprojektet har underlättat dagsvistelsen på denna strand då det finns duschar, parkering, gångar, toaletter, kioskbar och till och med en lekplats där barnen kan leka när de tröttnat på vattnet. Om det inte finns platser på parkeringen kan man parkera i Radazul på strandens högra sida.

Längd
280 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Localidad
El Rosario

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
1
9
262
10045