Playa de Alcalá

En marin strand

Den ligger i kommunen Guía de Isora, denna strand med område i grått och kol ligger vid kajen med fiskebåtar något som gjort den till en av de mest pittoreska i området. På den 30 m långa och 15 m breda stranden finns det soptunnor och duschar.

En marin strand

Det charmigaste med denna ö är utan tvekan de många restauranger, specialiserade på fisk och traditionell mat, som finns i omgivningen. Innan middagen rekommenderas att stanna för att se den vackra skymningen med utsikt mot La Gomera, från sanden.

Längd
30 m
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
1
9
262
10045