Las Vistas

Tillgänglighetsanpassad strand på Teneriffa

Stranden Las Vistas ligger i Los Cristianos på södra Teneriffa. Kvaliteten på serviceutbudet har lett till att Las Vistas fått miljöutmärkelsen Blå flagg flera år i rad av organisationen Foundation for Environmental Education. Stranden har röd sand och är tillgänglighetsanpassad för både rörelsehindrade och barnvagnar. Här finns också toaletter och duschar. Det stilla vattnet gör att barnen kan leka här hela dagen, såväl i vattnet som i sanden. Och för att föräldrar ska kunna koppla av helt finns också badvakter.

Strandaktiviteter för alla åldrar

På Las Vistas, som nästan är en kilometer lång, kan man njuta av långa promenader i solen och rent vatten året runt. Det stora utbudet av underhållning och strandbarer att släcka törsten i gör den här stranden mycket populär bland turister och invånare på den södra delen av ön. Intill stranden finns en livfull gata med butiker, restauranger och uteserveringar som fulländar din semesterdag.

Längd
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045