Las Teresitas

En barnvänlig strand i Santa Cruz på Teneriffa

Stranden Las Teresitas ligger på nordöstra Teneriffa nära Santa Cruz centrum. Den cirka 1,5 kilometer långa stranden har vågbrytare som skyddar vattnet från strömmar så att det ligger lika stilla som i en pool. De minsta kan leka tryggt i vattenbrynet och lära sig att simma nära sina föräldrar. Här finns också stora promenadområden.

Strandbarer

I skuggan av strandens palmer och träd kan barnen leka, bygga sandslott och gräva hål och gångar hela dagen. På stranden finns duschar, toaletter och omklädningsrum samt flera strandbarer där man kan få något att äta och dricka. Här finns också badvakter som vakar över besökarnas säkerhet samt kollektivtrafik och en stor parkering.

Längd
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Lugnt vatten
HBTQ
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045