El Camisón

En handikappanpassad strand på Teneriffa

Stranden El Camisón ligger i Arona, på södra delen av Teneriffa. Det är en strand för alla smaker då den kombinerar avkoppling och vila med vattensporter och nöjesaktiviteter. Med 350 meter gyllene sand finns det två vågbrytare som garanterar vattnets lugn, något som gör den perfekt för att vara på med de allra minsta. El Camisón är tillgänglig för rullstolar, det finns duschar och uthyrning av solsängar och parasoller.

Vila på El Camisóns strandpromenad

Från själva stranden El Camisón, och strandpromenaden som omger den, kan man beundra en fantastisk panoramautsikt över La Gomera och båtarna som går mellan de två öarna. På avenyn finns de dessutom flertalet restauranger, uteserveringar och affärer där besökaren hittar allt hen behöver för en avkopplande dag på stranden under solen på södra Teneriffa, i en omgivning så lugn som den som El Camisón erbjuder.

Längd
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045