Abama

Underbara solnedgångar

Stranden Playa de Abama ligger i en paradisliknande vik med gyllene sand och lugnt vatten vid orten Guía de Isora på södra Tenerife, inte långt ifrån ett av de lyxigaste hotellen på ön. En inte särskilt frekventerad strand där lugnet härskar och perfekt för att slappna av och njuta av de magnifika solnedgångarna med ön La Gomera vid horisonten. Uteservering på stranden erbjuder dryck och tilltugg för att göra vilodagen komplett. En mycket angenäm miljö perfekt för att promenera och njuta av utsikten.

En mycket lugn, säker och paradisliknande vik

Denna paradisliknande vik med gyllene sand är antagligen en av de vackraste på Tenerife. Den ligger vid foten till en ravin där det finns en bananodling på toppen, vilket ger en mycket vacker kontrast. Stranden Abama är mycket säker för barnen och de kan njuta av bad och sandlekar invid vattnet. Det finns en parkering i närheten där du kan parkera och härifrån når du stranden via en trappa.

Längd
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
1
9
262
262
10045