Playa Mujeres

En strand mitt i Lanzarotes natur

En av Lanzarotes bästa stränder är Playa Mujeres, den är belägen mitt i den skyddade Naturparken Los Ajaches. Denna strand med vit finkornig sand ligger på öns södra del och är perfekt för alla som vill njuta av naturen och koppla av långt ifrån stadsbullret. Playa Mujeres, 400 meter lång, har få vågor och är därför välbesökt av folk i alla åldrar.

Turkost vatten på Playa Mujeres

Den fantastiska naturomgivning som omger denna strand är ett prov på Lanzarotes ökenlandskap som sköljs av ett hav som skiftar från turkost till intensivt blått framför besökarens ögon. Playa Mujeres bjuder in till att njuta av några timmars sol och lugnt vatten, därför kommer många besökare redan på morgonen och har med sig allt de behöver för att tillbringa dagen med familj eller vänner. Playa Mujeres har soptunnor, parkering och städservice.

Längd
395m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Lugnt vatten
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045