Playa Flamingo

Ta med barnen till en lugn strand

På Playa Blanca på södra Lanzarote finns en mysig vit sandstrand: Playa Flamingo. Den är perfekt för de minsta i familjen. Det lugna vattnet och den fina sanden håller barnen sysselsatta i timmar medan de vuxna kan koppla av i lugn och ro. Här finns duschar, solstolar och parasoll för att göra det extra bekvämt för dig när du kopplar av i solen.

En tillgänglighetsanpassad strand

På den 200 meter långa stranden finns gröna oaser och platser där du kan koppla av samt butiker och kaféer alldeles intill. På den här stranden kan du vara året runt och den är anpassad för personer med nedsatt rörelseförmåga. Här kan man inte låta bli att bada, bygga sandslott eller ta en glass och promenad med hela familjen i vattenbrynet.

Längd
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045