Playa del Jablillo

En strand med vågbrytare på Lanzarote

El Jablillo ligger på Costa Teguise på östra Lanzarote. Förutom att den av natur är skyddad från vind och tidvatten finns här också vågbrytare som garanterar att vattnet ligger stilla. El Jablillo passar hela familjen. De små kan leka hela dagen i sanden och vattnet medan de vuxna kan koppla av i solen, som alltid lyser på Lanzarote.

Lugnt vatten och lättillgängligt för hela familjen

På Jablillo finns det solstolar och duschar, och det är nära till strandpromenadens butiker och kaféer. Stranden är tillgänglighetsanpassad och därför kan alla i familjen ta sig fram lätt. Det finns också en parkering och en nära busshållplats. Här finns också badvakter året runt för att du ska kunna koppla av helt.

Längd
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Lugnt vatten
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045