Playa de la Cantería

Surfstrand på norra Lanzarote

Lanzarotes nordligaste naturstrand är ett surfmecka och en oslagbar destination om du letar efter sol och promenader med slående utsikter. Du hittar La Cantería med sin finkorniga vita sand nära fiskesamhället Órzola. Härifrån tar du dig också till ön La Graciosa eller några av de andra små öarna i den vackra skärgården Chinijo. Det finns inget som den fridfullhet och frihet som finns på La Cantería, trots närheten till byn.

Glöm allt annat och koppla av med utsikt över La Graciosa

La Cantería nämns alltid när surfing kommer på tal. På bara några minuter till fots eller med bil från Órzola erbjuder den här stranden en perfekt plats även för dig som vill ta med dig en bok och massäck och släppa allt för en dag. Med en fantastisk utsikt över La Graciosa, skydd från berget Famara och en andra vik som du når till fots vid lågvatten är den här stranden ytterligare ett exempel på Kanarieöarnas fantastiska natur.

Length
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
3
10
262
10045