Playa Blanca

Turistdestination för avkoppling på Teneriffas södra del

Den avkopplande atmosfären på Playa Blanca, på Lanzarotes södra del, gör detta område till det perfekta för att vila. Ligga under solen eller ta sig en lugn promenad på strandavenyn för att njuta av skymningen, är bra idéer för att förnya energi. Denna ort nära Parque Nacional de Timanfaya och stränderna Papagayo, har en hamn från vilken man kan ta en båt till Fuerteventura.

Njut av nöje och hav på Playa Blanca

Playa Blanca erbjuder möjligheten att hitta stränder för alla smaker och som man kan utnyttja under hela året. Mycket nära finns hotell i alla kategorier och restauranger för att återhämta styrka. På eftermiddagen kan man andas frisk luft från havet medan man tittar på erbjudandena i affärerna eller avnjuter en energigivande kopp kaffe, och på så vis komplettera en dag på stranden.

Längd
130 m
Accessible
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Sin vigilancia
Lugnt vatten
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045