Playa Bajo el Risco

Exotisk strand på Lanzarote

Njut av utsikten över Famara, La Graciosa och resten av skärgården Chinijo norr om Lanzarote och upplev vacker natur var du än vänder dig. Om du dessutom gör det under tiden du tar ett avkopplande bad i ett lugnt, kristallklart och uppfriskande vatten så blir upplevelsen oslagbar. Det här är vad stranden Bajo el Risco erbjuder: en fristad vid klippan Famara med finkornig gyllene sand där du kan känna ro och frihet.

Bada i El Río med utsikt över La Graciosa

Du tar dig till den här lugna stranden genom att gå ned från byn Yé, nära utsiktsplatsen där du ser El Río, eller ta en båt från Órzola eller La Graciosa. Efter en timme på Los Gracioseros-leden kommer du fram till stranden och andra bukter som är värda att besöka. Här skiftar Atlantens vatten i flera blå nyanser och det är en perfekt plats för att simma och njuta av solen, som på morgonen lyser över klippan. Det är oundvikligt att känna ro och fridfullhet här.

Längd
845 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045