La Garita

En familjär och säker strand

Den är belägen på Lanzarotes nordvästliga kust, i orten Arrieta, och är perfekt för familjer tack vare dess läge som skyddar den mot områdets härskande vindar, detta gör att vattnet för det mesta är lugnt. Det finns också service som duschar, en liten restaurang med hemlagad mat, parkering och rekreationsområde.

En badbrygga som alternativ

Denna strand på 800 m kännetecknas för sin badbrygga som man kan ta sig till via en lateral gång, och som är ett bra alternativ om det är fullt i sanden. Kommunen Haría är känd för att ha några av öns bästa restauranger så efter badet kan man ta sig något gott att äta.

Längd
800 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Lugnt vatten
HBTQ
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045