El Reducto

Den bästa stranden i huvudstaden

Mitt på Arrecife, på den östra sidan av Lanzarote, ligger stranden El Reducto. Den gyllene sanden sträcker sig över mer än en halv kilometer, och detta är huvudstadens bästa strand. Det lugna vattnet, skyddat av naturliga rev, gör den till en fantastisk plats för de minsta. På den livliga strandpromenaden som går runt den, utsmyckad med kännetecknande kokospalmer som gör den ännu mer attraktiv och unik, finns det ett stort antal butiker, caféer, restauranger som ger möjlighet till att kombinera en perfekt dag med strand med nöje.

Strand, shopping, gastronomi och nöje

El Reducto är utmärkt med så kallad Blå Flagg och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter: duschar, ombytesrum, toalett, uteserveringar, buss- och taxistopp i närheten, såväl som ett stort utbud med boende. Den renoverade strandpromenaden har dessutom en attraktiv temapark som är en perfekt plats för en promenad och nöje, med bar, banor för rullskridskoåkning och cykling och naturlig gräsmatta ... El Reducto är den perfekta kombinationen av att njuta av stranden, shopping, gastronomi och en trevlig promenad invid havet.

Längd
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
3
9
262
262
10045