Playa Puerto de Tazacorte

En strand omgiven av natur

Stranden Puerto de Tazacorte, som ligger på västra La Palma i kommunen Tazacorte, är en perfekt strand för de som söker en plats nära naturen men med alla sorters bekvämligheter. Puerto de Tazacorte är belägen vid mynningen till en ravin, långt från stadens brus, men med restauranger och kaféer precis intill. Den har dessutom bekvämligheter som uthyrning av solstolar, strandpromenad, busshållplats och parkering.

En lugn och familjevänlig strand

Det lugna vattnet vid Puerto de Tazacorte är perfekt för att njuta av havet och solen oavsett hur gammal man är; det finns en pir som stoppar havsströmmar och vågor. Stämningen på den här stranden med svart sand är mycket familjevänlig, perfekt för att de allra minsta leker vid strandkanten och finner nya vänner, medan de vuxna promenerar eller njuter av solen invid de färggranna husen som är typiska för Tazacorte.

Längd
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045