Playa de Puerto Naos

Strand med Blå flagg på La Palma

Puerto Naos strand är den största på La Palma. Den ligger på den sydvästra delen av ön i turistkärnan Puerto Naos. Stranden är känd för sina faciliteter och har fått utmärkelsen Blå flagg sedan 2007. Det har gjort den till en av La Palmas viktigaste stränder. Det är också en träffpunkt för skärmflygare, vilket gör att du kan titta på från första parkett på stranden.

Svart sandstrand med nattdykning i Puerto Naos

Den svarta sanden på Puerto Naos strand består ursprungligen av lava och har ljusgröna toner som kommer från olivin. Strandpromenadens kokospalmer ger skugga åt strandbesökarna och har ett stort utbud av restauranger och uteserveringar med lokal mat. Närheten till hotell och lägenheter gör att tillgängligheten är stor, även för personer med nedsatt rörelseförmåga.

Längd
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045