Playa de Bajamar

En strand vid Santa Cruz de La Palma

Stranden Bajamar, belägen på den östra delen av ön La Palma, är en av de stränder sombesöks mest av lokalbefolkningen under hela året. Den ligger mycket nära Santa Cruz de La Palma, mellan småbåtshamnen och naturminnet Risco de la Concepción, och det finns kaféer och restauranger i närheten. Stranden Bajamar, som också har parkering, har svart sand och är cirka 700 meter lång.

Se gryningen från strandpromenaden

En bra idé för att lära känna kusten Breña Alta, där stranden Bajamar ligger, är att gå längs med strandpromenaden som förenar bukten med Santa Cruz de La Palma efter att ha tillbringat dagen i solen på stranden. Stranden Bajamar och dess omgivningar är också en av de bästa ställena på La Palma för att se gryningen. Finns det något bättre sätt att inleda semestern tillsammans med familjen eller din partner?

Längd
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Breña Alta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045