Charco verde

En strand omgiven av vacker natur på La Palma

Charco Verde ligger på sydvästra La Palma mindre än två kilometer från Puerto Naos. Den är omgiven av vacker natur och är den bästa stranden när du har barn och inte vill lämna den lantliga miljön. I den mysiga viken, som är omgiven av klippor och bananplantage, ligger vattnet stilla. Här kan hela familjen njuta av strandlivet. Det är lätt att ta sig hit med bil och det finns också parkering.

Lättillgänglig vik med strandbar

På den 150 meter långa stranden finns en strandbar som serverar både mat och dryck. Stranden är tillgänglighetsanpassad med ramper och gångar för att det ska vara lätt att ta sig fram med både rullstol och barnvagn. Stranden är även utrustad med utomhusduschar. I den här viken på La Palma kommer du och dina barn att tillbringa många sköna timmar.

Längd
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
5
9
262
262
10045