Playa de San Agustín

Mycket lugn turiststrand på Gran Canaria

På södra Gran Canaria hittar du stranden San Agustín vid turistkärnan med samma namn. Det är en turiststrand som har alla fördelar vad gäller boende och faciliteter samtidigt som den är mycket lugn eftersom den inte är så välbesökt. Även kvällarna är lugna, då det inte är samma liv och rörelse som i andra turistområden. San Agustíns strand är en perfekt plats för att koppla av på dagarna. I närheten finns dessutom en av Gran Canarias största thalassoterapicenter.

Stadsstrand med brun sand nära Playa del Inglés

Playa de San Agustín är en mer än 600 meter lång stadsstrand med mjuk brun sand. Det lugna vattnet med nästan obefintliga strömmar och lagom stora vågor gör det till en perfekt plats för att leka med barnen och hoppa över vågorna i vattenbrynet. På den långa strandpromenaden, som leder till turistkärnan Playa del Inglés i söder, finns flera uteserveringar, barer och restauranger där man kan äta. Stranden har också solstols- och parasolluthyrning, badvakter, duschar, gratis parkering och anslutande bussar från Maspalomas.

Längd
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
HBTQ
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045