Playa de Mogán

Lättillgänglig familjestrand med lugnt vatten på Gran Canaria

Om du letar efter en strand där hela familjen kan njuta av semestern ska du välja Mogán. Stranden ligger på södra Gran Canaria och är perfekt för alla åldrar. Den är populär bland många familjer på grund av dess lugna miljö, stilla vatten och vita sand. Här ser man barnen komma gående med sina strandhinkar, koncentrerade på att gräva i sanden, medan föräldrarna vilar under ett parasoll eller leker med dem i vattnet.

En säker strand för familjen

Nära stranden, som har utsikt över småbåtshamnen, finns det butiker, restauranger och uteserveringar. Den mer än 200 meter långa familjestranden är utrustad med trägångar som gör det lätt att ta sig fram med rullstolar och barnvagnar. Här finns också utomhusduschar. För att du som förälder ska kunna koppla av helt finns här också badvakter som vakar över strandens besökare.

Längd
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045