Montaña Arena

En orörd strand

Playa de Montaña Arena är belägen på ön Gran Canarias södra del och är en av områdets få orörda stränder, något som gör den till lokalinvånarnas favorit, de brukar ta sig hit för att roa sig långt ifrån de massifierade områdena. Denna finkorniga strand med rostad sand och kristallklart vatten är svår att ta sig till och den rekommenderas därför inte för familjer.

Anpassat för husdjur.

Den bästa vägen till Montaña Arena är den via kustvägen från Pasito Blanco mot El Pajar. För att ta sig till denna lugna plats måste man gå 10 - 15 minuter från grusparkeringen där vi lämnar bilen. Stranden har ett område avsatt för husdjur. För att kunna njuta av en trevlig upplevelse rekommenderas att inte ha för mycket grejer med sig och ha bekväma skor. Det är vanligt med nakenbadare.

Längd
250 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje moderado
HBTQ
Localidad
Montaña Arena

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
2
9
262
10045