Meloneras

En populär strand

Denna strand med sina 500 m gånger 75 m är en av de populäraste på Fuerteventura tack vara sitt läge bara några meter från Dunas de Masapalomas. Den är tillgänglig från kärnan i San Bartolomé de Tiraja, och är omgiven av en fin strandpromenad som erbjuder all service som brukar finnas i ett turistområde, så som restauranger, affärer eller barer.

Uppdelade av en fyr

Även om den inte är ansluten till Playa de Maspalomas, då den avskiljs av en fyr, så är de kommunicerade när det är lågvatten och promenaden mellan de båda blir mycket trevlig. Stranden har också uthyrning av solsängar, badvakt, duschar och toaletter.

Längd
283 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Lugnt vatten
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
2
9
262
262
10045