El Veril

En strand med två vikar

Denna strand är uppdelad i två viker med en vågbrytare i mitten, den har mjuk, mörk sand och genomskinligt vatten och stort serviceutbud för de som gillar bekvämlighet. Den är mycket lugnare och har mer växtlighet en grannstranden Playa del Ingles.

Service och tillgänglighet

Förutom att det finns en ramp för personer med nedsatt rörlighet hittar vi också, i slutet av den andra viken, all service som finns på stadsstränder såsom duschar, toaletter och en liten kiosk. De som går upp tidigt kan hyra en solsäng, men man måste vara snabb för de brukar vara eftertraktade.

Längd
2700 m
Accessible
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Lugnt vatten
HBTQ
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
2
9
262
10045