Playa Esmeralda

En plats för lugn
Den ligger mitt på stränderna Costa Calma de la Playa de Sotavento och är en av windsurfarnas favoritställen p.g.a. dess vita sand och kristallklara vatten. Den är 400 m lång och 30 bred och med mjuka vågor som gör den perfekt för de som är ute efter lugn långt från stadens buller.
Service i närheten
Flera hotell i närheten av vattenbrynet har badvakter, uthyrning av solsängar, parkering och strandbarer. Det är vanligt att nakenbada men det brukar inte vara så mycket folk då man måste ta sig hit på en grusväg som inte alla fordon är lämpliga för.
Length
400 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Sport equipment
Todo el año
Viento
Aguas tranquilas
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
4
9
262
262
10045