Playa de Morro Jable

Exotisk strand med nära till shopping på Fuerteventura

På södra Fuerteventura i den stora turistkärnan Morro Jable finns det en stor vit sandstrand med lugnt vatten som skiftar i turkosa och smaragdgröna färger. Stranden är känd som Playa de Morro Jable och sträcker sig från stranden Las Gaviotas i norr till fiskebyn Morro Jable i söder. Promenera längs den kilometerlånga exotiska stranden till en stor gata med butiker och njut av shopping och utsikten över Morro Jables fyr.

Fyra kilometer lång turiststrand nära Saladar de Jandía

Playa de Morro Jables är hela fyra kilometer lång. Den gränsar till en stor shoppinggata, olika nöjes- och restaurangområden samt Saladar de Jandía, där man försöker bevara en saltvattensresistent vegetation som är mycket sällsynt på Kanarieöarna. På den här turiststranden finns också badvakter, flera uthyrningsplatser för solstolar och parasoll, strandbarer och områden för vattensporter, såsom surfing och kajak. Det bästa du kan göra är att ta in på ett närliggande hotell, njuta av en hel dag på stranden och vid solnedgången äta en lugn middag med utsikt över havet.

Längd
4325 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Todo el año
Lugnt vatten
Localidad
Morrojable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
4
9
262
262
10045