La Guirra

En perfekt strand för de minsta
La Guirra ligger nära Caleta de Fuste, vilket gör att du har hela turistortens utbud nära till hands. Stranden liggen på östra Fuerteventura och är en av de populäraste bland barnfamiljer. Tack vare det lugna vattnet kan de mindre leka och plaska hela dagen utan någon fara. Den sjuhundra meter långa stranden med vit och silkeslen sand är en perfekt plats för en dag i solen.
Badstolar för rörelsehindrade på Fuerteventura
På den här stranden finns solstolar, parasoll som är förankrade i sanden samt parkering. Här finns också badvakter och särskilda badstolar så att personer med nedsatt rörelseförmåga kan njuta i vattnet. Stranden omges av grön strandpromenad med historiska kalkugnar från området. Den sitter ihop med Caleta de Fustes centrum, där du hittar både mat och underhållning.
Length
700 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Public transport
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
4
9
262
262
10045