Corralejo Viejo

Tillgänglighetsanpassad och lugn strand på Fuerteventura
På norra Fuerteventura finns en strand där alla kan njuta av havet och solen, nämligen Corralejo Viejo. Den mysiga stranden är en klass för sig vad gäller tillgänglighet och säkerhet. Det turkosa vattnet ligger så stilla att man kan bada lika tryggt som i en pool. Det lugn som du hittar i den här viken är precis det du behöver för att kunna koppla av medan barnen springer runt i sanden och njuter av semestern på Fuerteventura.
Butiker och kaféer i närheten och enkelt att parkera
Stranden ligger i turistområdet Corralejo och är tillgänglighetsanpassad, vilket gör det lätt att ta sig fram med barnvagn och rullstol. Det finns personal till hands för att personer med nedsatt rörelseförmåga ska kunna njuta av en avkopplande dag på stranden i Corralejo Viejo. Här finns också toaletter, duschar och parkering och bredvid ligger en gata med både kaféer och butiker.
Length
129 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Nudist zone
Public transport
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna som finns tillgängliga vid stränderna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Husdjur är förbjudna på de flesta stränder. Kontrollera om de får följa med.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
Etiketter
Etiquetas
4
9
262
262
10045