SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här
/

Allt

Åt Alla

Varje år kommer miljontals besökare från hela världen till Kanarieöarna för det breda turistutbudet – avkoppling på stranden, golf, surfing, dykning, segling och promenader i naturen. Men även om alla kommer av olika anledningarbrukar samtliga ge sig ut på shoppingrundor.

Vem du än är hittar du på Kanarieöarna ett stort shoppingutbud för alla intressen och plånböcker. Titta runt på loppmarknader, tillbringa eftermiddagen i ett shoppingområde eller hitta traditionella kanarieprodukter i traditionella butiker.
EUROPAS
LÄGSTA
SKATTER
Tack vare en beskattning som skiljer sig från resten av landet har Kanarieöarna en konsumtionsskatt på 7 %. Det är mycket lägre än i resten av Europa, vilket leder till lägre priser på nästan alla underhållningserbjudanden så att du kan får mer för mindre.
/
Marknader
UNDER BAR HIMMEL
Dagarna på Kanarieöarna är långa och har en jämn temperatur året runt. Därför är det enkelt att hitta marknader utomhus på alla öar, även om de flesta av dem endast är öppna på ett par bestämda dagar varje månad. Många säljer hantverk, gastronomiska produkter, antikviteter och ibland även hushållsapparater eller andrahandsmöbler. Och även om shopping inte är ditt främsta mål kan ett besök på någon av dessa marknader vara ett sätt att upptäcka historiska byar och stadsdelar
Marknader
/
Shoppingområden Och
Shoppingcenter
Att handla i de främsta varumärkesaffärerna eller i de exklusiva butikerna ett stenkast från paradismiljön är något som du bara kan göra på Kanarieöarna. Stadskärnorna kretsar kring de främsta gatorna med klädaffärer där man hittar de senaste modetrenderna, exklusiva parfym- och juveleraraffärer och alla typer av affärer som skapar en cool stämning.

På Kanarieöarna finns dessutom stora och moderna områden med biografer, barnvänliga områden, restauranger, fritidsområden o.s.v. samt det bästa utbudet av inhemska och internationella varumärken, så att du har tillgång till både mode och underhållning samtidigt.
Shoppingområden
/
Lokala
Produkter
Du får inte åka hem utan en souvenir från Kanarieöarna. Och vad kan vara bättre än att överraska någon med en produkt som tillverkats på någon av öarna, eller köpa en till dig själv?

Skönhetsprodukter av aloe vera

Tack vare öarnas klimatförhållanden och en ekologisk jordbruksindustri utan kemikalier är det otroligt hög kvalitet på den lokala aloe veran.

Baddräkter från Lenita & XTG

Detta är det vanligaste baddräktsmärket på öarnas stränder. De har en cool, vågad och extrem design och är skapade av Lenita Burmany och Luis Mentado.

Lokalt hantverk

De lokala smyckena eller Graciosera-hattarna är praktexempel på den lokala kulturens traditioner.

Gourmetprodukter

Kokkonsten på Kanarieöarna är fullproppad med produkter av hög kvalitet som Arehucas-rom och vodkan Blat, som sägs vara den renaste i världen.

Cigarrer från La Palma

Cigarrerna från La Palma tillverkas för hand och är kända för att, tillsammans med de kubanska, vara de bästa cigarrerna i världen.

Lokal konst

Ett bra exempel på den lokala konsten är César Manriques eller konstnären Néstor Martín-Fernández de la Torres litografier.