Orienteringskarta El Bosquecillo

Orientera med den bästa utsikten på Lanzarote

Denna spektakulära karta gör det möjligt att njuta av den bästa utsikten på den norra sidan av Lanzarote. Den utgår från den lilla orten Haría (som kallas för Valle de las Mil Palmeras), och ger möjlighet att skåda Risco de Famara ovanifrån när den dyker ned i det blå havet i Archipiélago Chinijo. Kartan ligger på den övre delen av Risco de Famara, som är ett vulkanområde som nästintill saknar träd och med en mycket särskild och unik natur.

Orienteringskarta på vulkanmark

Den enkla restaurangen som ligger vid sträckans början ger möjlighet till att njuta av en dag i familjens sällskap omgiven av otroliga vyer. Vulkanterrängen som överraskar eftersom den är ovanlig inom orientering, erbjuder en del kuperad terräng som kräver en noggrann kartläsning. Vegetationen förhindrar inte en hög takt, men man bör vara uppmärksam på den låga vegetationen och vara försiktig eftersom i området finns det många inhemska växter. Slutligen ska man undvika de farliga branterna som omger kartan.

Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Idrotta inte utanför de tillåtna områdena.
3
257
13
262
10045