Orienteringskarta El Bosquecillo

Orientera med den bästa utsikten på Lanzarote
Denna spektakulära karta gör det möjligt att njuta av den bästa utsikten på den norra sidan av Lanzarote. Den utgår från den lilla orten Haría (som kallas för Valle de las Mil Palmeras), och ger möjlighet att skåda Risco de Famara ovanifrån när den dyker ned i det blå havet i Archipiélago Chinijo. Kartan ligger på den övre delen av Risco de Famara, som är ett vulkanområde som nästintill saknar träd och med en mycket särskild och unik natur.
Orienteringskarta på vulkanmark
Den enkla restaurangen som ligger vid sträckans början ger möjlighet till att njuta av en dag i familjens sällskap omgiven av otroliga vyer. Vulkanterrängen som överraskar eftersom den är ovanlig inom orientering, erbjuder en del kuperad terräng som kräver en noggrann kartläsning. Vegetationen förhindrar inte en hög takt, men man bör vara uppmärksam på den låga vegetationen och vara försiktig eftersom i området finns det många inhemska växter. Slutligen ska man undvika de farliga branterna som omger kartan.
Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
3
257
13
262
10045