Orienteringskarta Llanos de la Pez

Orientera i hjärtat av Gran Canaria

Det är en unik upplevelse att springa längs denna priviligierade plats högst upp på Gran Canaria, i hjärtat av Biosfär-reservatet. På bara en dag kan du kombinera orientering med ett besök i den lilla orten Tejeda, vandra till det emblematiska Roque Nublo och/eller ta de bästa fotona från öns högsta punkt: Pico de las Nieves och härifrån kan du få med både Roque Nublo och Pico Teide på en och samma bild.

Återkommande värd för Gran Canaria O-Meeting

Detta område erbjuder en utmärkt karta för att utöva orientering eftersom det finns mycket varierande zoner som ger möjlighet till att träna på olika tekniker och varianter: tallskogar, kuperad terräng, öppet landskap, val av rutt, noggrann läsning... Dessutom är det värd för det största orienteringsevenemanget på Kanarieöarna: Gran Canaria O-Meeting, till vilket hundratals idrottare kommer varje jul.

Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Llanos de la Pez orientación de Gran Canaria
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Idrotta inte utanför de tillåtna områdena.
2
257
13
262
10045