Piscinas de Bajamar

Tre naturliga pooler bredvid en strand med alla slags bekvämligheter

Med eller utan kraftiga vågor är det alltid en fröjd för sinnena att besöka de naturliga poolerna i Bajamar på nordöstra Teneriffa. Här finns två stora pooler, en liten barnpool, en sandstrand med röd sand som är skyddad från de kraftiga vågorna och flera olika bekvämligheter. Allt detta gör ett besök på kusten i La Laguna, vars centrum har förklarats som världsarv av Unesco, till ett rent nöje.

En säker vattenpark med flera restauranger i närheten

Bajamar är en mycket familjevänlig naturlig vattenpark. Badvakterna, den välskötta anläggningen, det rena vattnet och den rena sanden, utsikten och den imponerande fyren gör det här till en perfekt utflyktsplats. Här finns även parkering och flera olika restauranger, kiosker och affärer. Och om du skulle komma hit när havet stormar är det bara att plocka fram kameran eftersom vågorna kommer att ge dig oförglömliga bilder. En bild som är typisk för ön och en syn man inte får missa.

Miljö
Stad
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Var försiktig

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
1
9
262
10045