El Caletón de Garachico

Ett badområde för hela familjen i en charmig by på Teneriffa

Atlanten har armar som vaggar till ro, och området i El Caletón, på norra Teneriffa, visar verkligen prov på det. Bredvid borgen San Miguel (från 1500-talet) och med utsikt över den kända klippan som är en symbol efter utbrottet i Garachico 1706 när det här var öns viktigaste hamn, hittar man den perfekta kombinationen av öppet hav och lugna pooler för hela familjen bara några meter från alla bekvämligheter du kan tänkas behöva.

Bada i El Caletón de Garachico

När man tar ett dopp i El Caletón handlar det inte bara om att ladda batterierna i havsvatten, utan man får även möjlighet att betrakta en av de vackraste historiska stadsdelarna på Kanarieöarna, de spektakulära klipporna i La Culata och utsikten över resten av den norra kusten. Dessutom finns här livräddare på sommaren, en restaurang byggd direkt på lavan, parkering, en offentlig pool, en närbelägen strand, en ny hamn och en mängd fantastiska ställen för att äta och shoppa. Allt man kan önska sig på en och samma plats.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Var försiktig

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
1
9
262
10045