Charco de La Laja

En vulkanisk pool för alla åldrar i San Juan de la Rambla

Atlantens intensivt blå färg förvandlas till en subtil färgpalett i San Juan de la Ramblas huvudsakliga badområde på norra Teneriffa. Man kan se El charco de La Laja från utsiktsplatsen med samma namn och poolen får en att vilja ta massor av bilder och gå nedför trappan så snabbt som möjligt så att man kan slänga sig i det lugna och kristallklara vattnet som skyddas mot det oregerliga havet av vulkaniska klippor.

Ett naturligt spa med intilliggande kulturarv och restauranger

Den här kanariska juvelen ligger i hjärtat av den historiska stadsdelen i en av Teneriffas charmigaste byar, som även kan skryta med regionens bästa klimat. Det är bara att följa byns livligaste gata till slutet så hittar man poolen. Det är lätt att ta sig hit och här finns solterrasser och tre barer och restauranger i närheten där man kan samla ny kraft. När man tar ett dopp i El Charco de La Laja ser man hur lavan och Atlanten smälter samman till ett fantastiskt naturligt spa.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Var försiktig

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
  • Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
1
9
262
10045