Naturliga pooler i Punta Mujeres

Familjevänliga och varierade pooler på Lanzarote

Ett två kilometer långt område med olika naturliga pooler, varav två är väl skyddade från havet, gör Punta Mujeres på nordöstra Lanzarote till en referenspunkt på ön. I en fiskeby med vita hus där man har bevarat den traditionella stilen kan både besökare och bofasta i alla åldrar uppleva en perfekt blandning av sol, lava och hav. De få trapporna och solterrasserna är det enda mänskliga avtrycket man hittar här. Resten är bara ren natur kryddad med salt.

Naturliga pooler för att simma i närheten av charmiga platser

Den här typen av naturlig vattenpark förtjänar ett längre besök så att man kan utforska poolerna, havsbukterna och de små uddarna, och besöket blir ännu bättre om man besöker den traditionella baren som ligger i närheten av en av de mer populära poolerna. Dessutom gör närheten till de två mest besökta turistcentrena Jameos del Agua och La Cueva de los Verdes samt de många restaurangerna och lekparkerna att upplevelsen blir ännu bättre.

Miljö
Stad
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
3
9
262
10045