La Fajana

Tre vackra naturliga pooler på norra La Palma

På Kanarieöarna finns det många vackra naturliga pooler, men pooler som ligger så nära varandra att man inom några få sekunder kan ta sig från den första till den andra och tredje finns det bara några få. Ett av de bästa exemplen på detta hittar man i Barlovento på nordöstra La Palma och heter La Fajana. Gångbroarna som omger den här välvårdade och skyddade anläggningen med tre pooler gör att du enkelt kan ta dig runt för att njuta av ett dopp i kristallklart och lugnt vatten.

Bada, äta och koppla av på en perfekt plats på La Palma

Vid de här lättillgängliga naturliga poolerna finns det parkering, solterrasser och restauranger. Anläggningen kan vara överfull vissa dagar och trapporna rekommenderas inte för personer med nedsatt rörelseförmåga, men trots det är La Fajana en perfekt plats där hela familjen kan njuta av havet utan att behöva vara rädd för vågornas kraft. Ta dig enkelt från en pool till en annan och njut av en härlig dag i det här underbara hörnet av La Palma. En oförglömlig upplevelse.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
5
9
262
10045