Charco Azul på La Palma

Den bästa naturliga poolen på La Palma

Charco Azul på La Palma erbjuder en annorlunda och unik möjlighet att njuta av havet. Efter en nyligen genomförd ombyggnad förbättrades dess anseende i sådan grad att de till och med vann ett internationellt pris 2013 tack vare de nya bekvämligheterna. Den här naturliga poolen hittar man i San Andrés y Sauces, en av de vackraste kommunerna på öns norra del, och det är en perfekt miljö för familjer att njuta av solen och havet i kontrast mot den närliggande gröna laurisilvaskogen som är en förhistorisk skog av stort värde.

En välutrustad pool som har belönats med flaggan "Ecoplayas"

Det här badområdet har blivit mycket populärt tack vare poolens storlek och att den är så väl skyddad mot vågorna, men även på grund av barnpoolen med plan botten, det lilla vattenfallet, trapporna, räckena, solterrassen, duscharna, omklädningsrummen, säkerhetsåtgärderna, renheten, växterna och parkeringen. Allt detta uppmärksammades av de ansvariga för "Ecoplayas" som 2013 gav det här hörnet på La Palma ett pris för sin enastående kvalitet.

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Använd inte tvål i duscharna.
  • Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
  • Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
  • Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
5
9
262
10045