Los Charcones på Gran Canaria

En oförglömlig pool på Gran Canaria

Alla som ser Los Charcones från stigen förvånas över hur stor poolen är när de väl kommer fram och här garanteras lugna simturer precis bredvid Atlanten. Väl i vattnet kommer kroppen att njuta av solen och havet i en väl tilltagen pool som ligger på norra Gran Canaria. I den vackra kommunen Arucas hittar man några av öns största och mest spektakulära naturliga pooler. Från ovan ser den här poolen ut som en människa som har ritats av gudar.

En stor pool på norra Gran Canaria

I det här lättillgängliga badområdet, som ligger bredvid motorvägen och i närheten av flera stadskärnor, hittar man parkering, stora solterrasser, restauranger och bekvämligheter. Den omkringliggande muren är perfekt att promenera på vid lågvatten och de små poolerna och bukterna är en riktig höjdpunkt om vågorna tillåter ett dopp. Det breda klippbarriäret utgör ett bra skydd mot det kraftfulla och dånande havet och den människoliknande formen är så övertygande att den verkar säga till dig att stanna och besöka den här vackra platsen.

Miljö
Stad
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Lugnt vatten
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
2
9
262
10045