La Maceta

En naturlig pool på norra El Hierro som är perfekt för alla åldrar

Om du är ute efter en plats på El Hierro där du kan bada med hela familjen och där du kan koppla av och njuta av solen i ett naturlandskap behöver du inte leta längre. Poolen La Maceta i dalen El Golfo kombinerar sol, lava och hav och ger en ny mening åt ordet njutning. De olika stora poolerna på den norra delen av ön har skydd mot vågorna och har blivit en referenspunkt på ön för avslappnande bad.

El Golfos viktigaste badplats

Trots att havet kan föra in kraftiga bränningar och spektakulära vågor passar de här poolerna för alla åldrar. Dessutom är det lätt att ta sig hit med bil och det finns även en stor parkering. Med metallräcken, ett stort solområde samt trappor är det inte konstigt att det här är El Golfos främsta badplats. Åk dit och ta reda på varför.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
7
9
262
10045