Charco de los Sargos

En stor naturbassäng i El Golfo

El Charco de los Sargos, vid Charco de La Maceta och Charco Azul, är ett av de mest välbesökta badområdena i El Golfo, i kommunen Frontera. Dess speciella form beror på en upphöjd klippa, och kastvindarna från havet har gett form åt olika områden som har gjorts i ordning för bad. Landskapet av vulkanisk natur skapar en perfekt atmosfär för en annorlunda dag på stranden.

En smal vandringsled på klippan...

Efter några minuters vandring nedför klippan hittar vi denna plats som är mycket välbesökt av platsens invånare. Dess läge på ön garanterar bra väder under praktiskt taget hela året, och en av de bästa skymningarna i hela den kanariska ögruppen. Förutom ett välskött nöjesområde finns det flera matställen där man kan prova El Hierros populära gastronomi.

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Las Puntas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Släng inga föremål eller avfall i havet.
- Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
- Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
- Använd inte tvål i duscharna.
- Använd helst solskydd som är vänligt mot den marina omgivningen.
- Se till att inte alternera lugnet i omgivningen med oljud (hög musik, skrik...) eller störande aktiviteter som bollekar.
- Husdjur är förbjudna i många av naturbassängerna. Kontrollera om de får följa med.
7
9
262
10045