Lantgården Los Llanillos

En pittoresk lantgård med traditionella hus och vackra trädgårdar

I dalen El Golfo på norra El Hierro ligger flera lantgårdar. En av dem är särskilt pittoresk – Los Llanillos. Den ligger nära kusten och utmärker sig genom sina välskötta traditionella hus som har plana tak och kala hörnstenar som är målade i harmoniska färger. Andra kännetecken är husens vackra trädgårdar som är fulla av blommor och som gör en promenad längs gatorna till en fröjd.

En utmärkt plats för en lugn semester på El Hierro

Många av de traditionella husen har anpassats till landsbygdsturismen och därför har Los Llanillos ett brett utbud av boenden i sådana hus. Lantgården är utmärkt för en lugn vistelse på den redan lugna ön El Hierro. Att sitta på en av de här husens altaner och njuta av tystnaden, promenera bland välskötta grönsaksodlingar eller ta sig till den steniga stranden vid dammen Azul för att njuta av Atlantens vatten är dagens enda uppgift. Allt det här ligger inom räckhåll för dem som vill ha en annorlunda semester.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
  • Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matresten bidrar till förökning av gnagare och vildkatter som utgör ett hot mot faunan.
  • Släng inga föremål eller avfall i havet.
  • Respektera djuren, stör dem inte och ge dem inte mat. Om du ser ett skadat djur kan du ringa 112. Man får inte heller dra upp blommor eller plantor.
  • Plocka inte med dig stenar eller annat från naturen. Stapla dem inte för att bygga de så ledsamt välkända tornen med dem.
  • Respektera och sköt om ställets historiska och kulturella arv samt de olika elementen i samhället (informationspaneler, räcken, bänkar, belysning...).
7
9
262
10045