SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Real Club Golf de Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife Golfanläggningar på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfanläggningar på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfanläggningar på Tenerife

Spaniens näst äldsta golfanläggning ligger på Teneriffa

Real Club de Golf de Tenerife är Spaniens näst äldsta golfanläggning. Den skapades 1932 av klubbens egna prestigefyllda spelare Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez och Aureliano Yanes och ligger på nordöstra Teneriffa. Anläggningens utformning bland odlingsmark och fruktträd har dessutom en gammal lund som passar in perfekt med områdets andra delar, vilket skapar en avkopplande stämning där man kan spela golf i solskenet året runt.

Spela golf ett par kilometer från flygplatsen Tenerife Norte

Real Club de Golf ligger ett par minuter från flygplatsen Tenerife Norte och ställer höga krav på spelarnas skicklighet och fysiska form. På grund av det geografiska läget är anläggningen ritad med stora höjdskillnader, och därför rekommenderas spelarna att använda en elektrisk vagn och buggy. Golfanläggningen består av 18 hål med 71 i par och har små och djupa klyftor som används som naturliga hinder. Med sina fyra långa hål med fem i par är det en svår men stimulerande bana för de duktigaste spelarna.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
18

18

71

71

Hombres 28 / Mujeres 34

Hombres 28 / Mujeres 34

DISCOVER