Salobre New Course

Spela golf på Gran Canaria vid en 5-stjärnig resort

Banan New, byggdes 2008 och renoverades med nya utslagsplatser för 4 år sedan. Designad av Ron Kirby, har banan utvecklats brett under de senaste åren. Omgiven av natur och med utsikt över bergen och resorten gör att utmaningen att klara handicapet endast är ytterligare ett skäl att för att spela. Banan Old invigdes 1999 och är den som tar emot alla resortens besökare. En vacker bana med riklig växtlighet, hål skapade för att roa sig och för att prova tekniska slag från den professionella kretsen. Designad av Roland Favré, har denna 18-hålsbana PAR 71 anordnat mästerskap så viktiga som PGA de España, 2006, och spanska mästerskapen Senior damer 2001, och nyligen, i augusti 2022, anordnades mästerskapet Golf de Canarias Amateaur. Som om det inte räckte med det har Salobre Golf ett ”Club Fitting Centre”, ett ställe som hjälper spelaren att förbättra sitt spel genom att använda den senaste teknologin ”Trackman System”. Detta system speglar alla detaljer i spelarens swing-rörelses variationer med precision som en stridsradar som ger förslag för att förbättra dina slag och då också resultaten på banan.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Hållbarhet
Sostenibilidad
- Lämna aldrig någon form av avfall i omgivningen, detta inkluderar fimpar. Matrester bidrar till förökningen av gnagare och vildkatter.
- Använd papperskorgar och, om möjligt, sortera soporna.
- Använd installationerna på ett ansvarsfullt sätt och enligt anvisningar från centret.
2
258
258
262
10045